News

Xiaomi Pocophone F1 ar putea fi un alt smartphone de gaming

Fanii Xiaomi au cercetat promisiunea companiei de a-și aduce pe piața lor un telefon ieftin, dar de calitate. Pocophone F1, care țintește Europa, printre alte piețe, a surprins pe multă lume. În cazul în care specificațiile high-end nu erau suficiente, smartphone-ul mai are un as în mânecă: un design performant și probabil de gaming.

Numele de cod „F1”  ar fi trebuit probabil să ne dea deja un indiciu. Apoi din nou în lumea smartphone-urilor, „F1” nu este asociat imediat cu cursele. Dar, cu specificatii cum ar fi Snapdragon 845 si 6 GB de memorie RAM, acest telefon este evident construit pentru viteză. Și certificarea Bluetooth SIG, care a reperat XDA, relevă un detaliu și mai important.

POCOPHONE F1 este descris în certificare ca fiind un „smartphone unic ce vine cu un procesor flagship Qualcomm Snapdragon 845 cu sistem de răcire lichid, care oferă o putere de procesare extrem de rapidă, la o performanță de vârf susținută.” Sistemul de răcire spune tot. Mai mult decât doar de dragul performanței, astfel de sisteme dedicate sunt acum implementate și promovate pentru telefoane centrate pe gaming.

De fapt, aceasta este aceeași caracteristică de gaming ca și a telefonului Black Shark de la Xiaomi. Dacă acest Pocophone F1, al cărui nume real este chiar acesta, va avea un preț decent în România, rămâne de văzut.

Acest telefon are aceeași cameră din față de 20MP ca și la Xiaomi Mi 8, împreună cu tehnologia „Super Pixel” de 1,8μ. Tehnologia permite, în principiu, ca senzorul să primească mai multă lumină, permițând o autoevaluare mai bună. Din nou, camera foto funcționează bine când fotografiați în timpul zilei, dar în condiții de lumină scăzută, zgomotul este evident.

Și… acestea sunt specificațiile telefonului. Indiferent de configurația de stocare, Pocophone F1 vine cu un cip puternic, care este răcit cum se cuvine.

Acum că am terminat discuția despre hardware, dorim să încheiem cu părerea noastră despre software. Acest smartphone folosește o versiune modificată a MIUI 9.6 de la Xiaomi. În mod specific, a fost optimizat pentru a rula cu 21% mai rapid decât MIUI standard și chiar așa este. Aplicațiile se lansează considerabil mai rapid, iar funcțiile de bază, cum ar fi deblocarea/blocarea telefonului și animațiile de navigare, sunt vizibil mai rapide.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close