News

Top: Cele mai bune seriale 2018

Cum deja am intrat în sezonul de toamnă, echipa GameBros îți pune la dispoziție o listă cu cel mai bune seriale. Multe dintre ele sunt bazate pe cărți bestseller, filme populare, evenimente din viața reală sau comic book-uri. Iar datorită faptului că anual se lansează foarte multe tv show-uri, ești nedumerit în privința a ceea ce trebuie să alegi și ar fi imposibil să le încerci pe toate până găsești ceva potrivit pentru tine. Noi am făcut deja munca grea în locul tău și n-ai decât să tragi un ochi mai jos.

The Purge este unul dintre cele mai de succes francize horror din ultimii ani – cu tre filme lansate până în prezent, a acumulat un profit de 319 milioane de dolari în întreaga lume, iar al patrulea lungmetraj este pe drum. Iar dacă asta nu e suficient, tocmai ce un serial s-a lansat cu un număr de zece episoade.

Despre serial: Cu o acțiune amplasată în Statele Unite, niște persoane descoperă că trebuie să supraviețuiească unei nopți în care criminalitățile sunt legale timp de 12 ore.

În ultima perioadă s-au scris multe păreri contra asupra acestui serial datorită ultimului, ba chiar ultimelor sezoane. Cu toate acestea, rămâne popular în rândul tuturor fanilor de zombie și sperăm cu nerăbdare apariția unui sezon care să merite această îndurare, a unor prelungiri plictisitoare cu scopul obținerii unui profit mai mare.

Despre serial: Tematica serialului este atât de simplă cât și de complicată. Șeriful Rick se trezește dintr-o comă în mijlocul apocalipsei zombie, într-o lume distrusă, unde va trebui să conducă un grup de supraviețuitori pentru a rămâne în viață.

După multe sezoane impresionante din Daredevil, Jessica Jones și Luke Cage, serialul Iron Fist a venit anul trecut cu un prim sezon nu prea impresionant. Trailerele au fost super promițătoare dar în realitate lucrurile erau cu totul alfel. Sperăm ca sezonul doi de anul acesta să ne aducă tema kung-fu super-eroică plină de acțiune și cu un scenariu demn de urmărit așa cum a fost promis de la început.

Despre serial: Danny, personajul principal, se reîntoarce în New York după ce a lipsit o perioadă de câțiva ani și încearcă să se reconecteze cu trecutul său. Acesta luptă cu tot ce ține de corupție și criminalitate în jurul lumii prin incredibilele mișcări kung-fu și putearea incredibilă a pumnului de fier (Iron Fist).

Este intotdeauna interesant cand un actor nou își asumă rolul de Time Lord în acest serial, dar debutul celui de-al treisprezecelea doctor, din octombrie, este cu adevărat interesant. Jodie Whittaker îl înlocuiește pe Peter Capaldi și este prima femeie care joacă în rolul de Doctor Who.

Despre serial: Doctor Who ilustrează aventurile unui om de știință excentric care călătorește în timp și spațiu în TARDIS. Doctorul, însuși un Time Lord,  s-a atașat de planeta pământ și a ajuns să o salveze de mai multe ori de la distrugerea intenționată a extratereștrilor.

Serialul de față este o versiune realistică după Teen Titans, dezvoltat în 2014, dar anulat din cauze necunoscute, fapt ce a întârziat progresul spre apariția pe marile ecrane. Însă, în acest an va fi lansat, iar fanii universului DC îl așteaptă cu nerăbdare.

Despre serial: O echipă de supereroi conduși de Nightwing își dedică viața luptei contra răufăcătorilor.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close