NewsTop

Top 5: Tastaturi de gaming 2018

Orice tastatură poate funcționa pentru jocuri, dar atunci când oamenii vorbesc despre tastaturi de gaming, ei se referă în general la tipul cu opțiuni personalizate de programare și lumini multicolor.

Există două tipuri de tastaturi de gaming: cu membrană și mecanice. Tastaturile cu membrană sunt mai puțin costisitoare și mult mai silențioase, dar se simt nasol și se uzează mai rapid decât cele mecanice. Acest lucru le face mai potrivite pentru a juca în spații liniștite sau jocuri online streaming. Tastaturile mecanice utilizează un comutator independent pentru fiecare buton. Acest design face ca ele să fie mai durabile și le permite să înregistreze o apăsare mai rapidă decât majoritatea tastaturilor cu membrană iar mulți oameni le găsesc mai plăcut de utilizat.

1. Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2

Cea mai bună tastatură de gaming.

Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 este cea mai bună tastatură de gaming pentru majoritatea oamenilor, datorită aspectului său compact, varietății switch-urilor și software-ului său ușor de utilizat, care acceptă iluminarea colorată și particularizarea macro-ului.

Această tastatură folosește software-ul Synapse al Razer, disponibil pentru Windows și Mac. Synapse are o tona de efecte de iluminat, inclusiv un mod curcubeu, un mod wave, cicluri de culoare, respirație și, desigur, opțiuni statice pentru fiecare tastă individuală. Puteți personaliza direcția de iluminare, culorile și animația pentru multe dintre aceste efecte.

2. Cooler Master MasterKeys Pro S RGB

Design minimalist.

Dacă doriți o tastatură minimalistă, vă recomandăm Cooler Master MasterKeys Pro S RGB. Este la fel de simplă ca BlackWidow TE Chroma V2 și este disponibilă cu switch-urile Cherry MX Brown, MX Red sau MX Blue. Software-ul poate programa iluminarea de bază, dar nu și macrocomenzile. Ca și cea mai bună alegere după Razer, modelul Cooler Master nu dispune de controale media dedicate, dar pe această tastatură este mult mai ușor să atingeți tasta Fn plus comenzile media pe rândul nav cu o singură mână. De asemenea, ca BlackWidow TE Chroma V2, MasterKeys Pro S RGB dispune de un cablu USB detașabil

3. Cooler Master MasterKeys S PBT

Doar necesitățile.

Cooler Master MasterKeys S PBT este o tastatură mecanică bine construită, care are toate caracteristicile de joc de care aveți nevoie, atât timp cât nu vă interesează iluminarea. Este aproape identic cu MasterKeys Pro S RGB – cu aceleași caracteristici macro și aceleași controale media – dar are taste mai groase, de o calitate superioară.

4. Corsair K70 LUX RGB

Tastatură echipată cu number pad.

Dacă preferați o tastatură completă, vă recomandăm Corsair K70 LUX RGB. Este disponibil cu switch-urile Cherry MX Brown, MX Red, MX Blue, MX Silent sau MX Speed și vine cu un software complex care vă permite să programați efectele de iluminare la un nivel avansat, plus suport macro.

5. Logitech G610 Orion

Simplu dar fără RGB.

Dacă doriți o tastatură mecanică mai ieftină cu un number pad, Logitech G610 Orion este potrivit, disponibil cu switch-urile Cherry MX Brown sau MX Red. Sunt mulți gameri cărora le-au plăcut modelul G610 Orion, remarcându-și calitatea surinzătoare pentru costul său, în plus, multe review-uri laudă calitatea construirii și a designului minimalist.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asemantor

Close
Close
Close