Top

Top 5: Scaune de gaming 2018

Dacă petreci ore jucându-te ar trebui să iei în calcul faptul că postura în care stai este vitala: aceste scaune îți oferă suportul de care ai nevoie pentru a fi relaxat și concentrat

Unii gameri valorifică doar puterea PC-ului, specificatiile de standarde înalte, internet de mare viteză și un monitor uriaș. Însă niciunul nu poate fi un ”rege” al gamingului dacă nu are și un tron corespunzător. Adevărat?

Un scaun special te ajută să îți menții o postură corectă, să fii relaxat și cât mai confortabil pentru a reduce stresul și tensiunea pe parcursul sesiunilor lungi de gaming. Poate că nu sună atât de important, în special pentru tinerii jucători, dar ultimul lucru pe care ți l-ai dori este să ai parte de o leziune care să-ți afecteze capacitatea de a ucide jucătorii din PUBG sau League of Legends.

Acum că ai înțeles, după ce scaun ar trebui să te uiți? Mai jos ți-am pregătit un Top 5 Scaune de gaming pentru a te ajuta în această privință.

1. Noblechairs Epic Real Leather

Nu este o exagerare din parte noastră să numim Noblechairs Epic Real Leather ca fiind cel mai bun scaun de gaming. De la cusătura de înaltă calitate până la pielea adevărată, acesta merită fiecare bănuț. În plus, este surprinzător de simplu și ușor de montat. Iar, odată ce l-ai asamblat, Epic Real Leather este nemaipomenit de comod atunci când te așezi pe el – și poți să-ți cunfigurezi poziția exact cum dorești.  Îți recomandăm să citești foaia cu  instrucțiuni deoarece există multe funcții folositoare menționate doar acolo.

2. Secretlab Omega

Multe scaune din această categorie se focusează pe materiale de calitate foarte bună, doar că foarte puține companii se gândesc și la acesorii. The Secretlab Omega 2018 îți oferă două pernuțe pe care să-ți relaxezi spatele și gâtul. Prima este realizată din bumbac moale și calitativ, iar a doua, care este mai mare, e făcută din spumă cu memorie.

3. AK Racing

Cu un preț echivalent scaunelor celor mai de top, Ak Racing Player Series este realizat pentru gamerii înrăiți. Acesta e construit cu un tub extensibil pe bază de gaz, prin intermediul căruia poți cu ușurință să ridici și să cobori nivelul de înălțime al scaunului. Materialul de bază din interior este o spumă specială acoperită cu o piele ce îi oferă un aspect elegant și confortabil.

De asemenea, Ak Racing Player Series dispune și de un suport de brațe reglabil ce se poate înclina până la 180 grade înapoi.

4. DX Racer

Scaunele DX Racer sunt dotate cu un spătar mai mare decât majoritatea scaunelor de pe piață, care susține întreaga coloană vertebrală a jucătorului. De asemenea, dispune de o bază stabilă cu cinci roți și nu tub de gaz, care permite personalizarea înălțimii. Are brațe reglabile, mecanisme multifuncționale, un reglator cu unghi mare pentru înclinare și o bază din aluminiu durabilă. De asemenea, este contruit calitativ pentru o durabilitate cât mai mare.

5. Arozzi Vernazza

Arozzi Vernazza este unul dintre cele mai bune alternative cu un preț sub medie a scaunelor de gaming fiind echipat cu suport lombar integrat și cotiere cu reglaj 3D. Stilul său e inspirat din viziunea mașinilor moderne, urbane, atrăgându-ți privirea de la prima vedere.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close