Top

Top 5: Monitoare de gaming 2018

Un monitor de gaming cu o rată mare de refresh și o tehnologie adaptivă de sincronizare oferă o experiență de joc mult mai bună decât un monitor standard. Comenzile mouse-ului și ale tastaturii se simt mai repede și mai reactive. Modul dvs. de joc se simte mai realist și mai fluid, mai ales pentru shoot-erele first-person, în care se primește de două ori mai multe informații vizuale pe secundă, fapt ce ar putea însemna diferența dintre un headshot și o ratare. Dacă jucați frecvent jocuri competitive multiplayer, luați în considerare un monitor de gaming. Odată ce îl utilizați, este posibil să nu doriți să vă mai întoarceți la cele normale.

1. Asus ROG Swift PG279Q

Asus ROG Swift PG279Q este cel mai bun monitor de jocuri G-Sync. Putem afirma că 27 de inch  este o dimensiune perfectă pentru jocurile imersive, iar rezoluția sa de 2560 × 1440 vă oferă spațiu mai mult decât suficient. PG279Q suportă o rată de reîmprospătare de 165 Hz – una dintre cele mai ridicate rate de reîmprospătare ale monitoarelor pe care le-am testat. Alegerea noastră a fost influențată de cel mai bun raport de contrast și cele mai scăzute nivele de negru măsurate printre finaliștii noștri, ceea ce ne ajută să scoatem la iveală detalii în filme și jocuri; are toate conexiunile de intrare de care aveți nevoie, precum și un hub USB 3.0 încorporat; și este incredibil de reglabil.

2. Asus MG279Q

Asus MG279Q este cel mai bun monitor de jocuri pentru persoane cu plăci video AMD. La fel ca pick-ul nostru G-Sync, acesta suportă o rată de reîmprospătare de 144 Hz pentru jocuri, dar datorită particularităților FreeSync, tehnologia adaptivă-sincronizare funcționează numai între 35 Hz și 90 Hz.

Asus include un cablu Mini-DisplayPort-to-DisplayPort și un cablu HDMI în cutie, împreună cu un cablu USB de tip B pentru hubul integrat al monitorului. Spre deosebire de MG279Q, acesta utilizează un cablu standard de alimentare cu trei fire, care este inclus în cutie.

3. Dell S2417DG

Dacă doriți un monitor G-Sync mai mic sau mai ieftin, Dell S2417DG este o alegere excelentă. Deoarece acest monitor de 24 inch utilizează un panou TN, doar că vizualizarea în afara unghiului este teribilă. Dar rata de reîmprospătare de 144 Hz (suprapusă la 165 Hz) este plăcută, rezoluția sa de 2560 × 1440 este mai mare decât cea a majorității monitoarelor și, în mod surprinzător, a avut cea mai bună calitate a imaginii oricărui monitor pe care l-am testat.

4. ViewSonic XG2402

ViewGones XG2402 este un monitor FreeSync destul de bun, dar face câteva sacrificii pentru prețul său scăzut. Panoul TN de 24 inch suportă o rată de reîmprospătare de 144 Hz și este o dimensiune bună pentru majoritatea oamenilor, dar rulează la o rezoluție de 1920 × 1080 pixeli.

5. Samsung C24FG70

Un monitor de 1080p pentru atât de mulți bani ?! Da, aș recunoaște că sunt o mulțime de bani dacă ar fi fost doar un ecran standard de 1080p, dar acest nou Sammy este unul dintre primele monitoare Quantum Dot care au lovit desktop-urile noastre. Ca atare, culorile și nivelurile de contrast sunt detaliate, clare și uimitor de vibrante. Ecranul curbat este practic irelevant la această scală, dar cu un refresh rate de 144 Hz, un răspuns de 1 ms și suportul pentru tehnologia FreeSync de la AMD, veți obține performanțe de joc incredibil de smooth de pe acest monitor Samsung.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close