Top

Top 5: Cele mai bune jocuri PC 2018

Microsoft Xbox One și Sony PlayStation 4 sunt console puternice care pot rula chiar și jocuri grafice intensive la rezoluții și framerate înalte. Concurând una cu alta, fiecare companie a lansat deja versiuni actualizate ale platformelor respective, cu chipset-uri mai bune care pot face față celor mai recente standarde. Dar, indiferent de cât de puternice sunt aceste sisteme, va exista întotdeauna o platformă care este cu un pas înainte, fiind lider în permanență. Cel care primește cel mai nou și cea mai bună tehnologie, în primul rând; cel pe care studiourile de gaming își lansează jocurile prima dată, după toți acești ani, calculatorul personal încă domnește suprem.

1. PlayerUnknown’s Battlegrounds

Venind ca o surpriză pentru toți gamerii, PUBG este cel mai bun joc pentru PC din 2018. Fără niciun dubiu, auzind  fără să vrei despre el, PlayerUnknown’s Battlegrounds este un shooter multiplayer Battle Royale, ce are ca temă principală amplasarea jucătorilor pe o insulă unde trebuie să se lupte unul cu altul până la moarte. Ultimul rămas (sau ultima echipă) câștigă. Este simplu, ușor îndeajuns pentru a te juca cu prietenii și oferă experiențe pe care niciun alt joc nu le poate oferi.

2. Fortnite Battle Royale

Da, știm că acest joc nu este un shooter first-person ci unul third-person, însă, vine la pachet cu o acțiune unică și nemaiîntâlnită până acum. La fel ca PUBG și HZ1Z înainte de a începe toată faza cu Battle Royale, a avut parte de o moarte rapidă la început însă, s-a redresat pe parcursul timpului. Fortnite este un shooter vizual frumos, în care ai scopul de a supraviețui cât mai mult timp posibil. În final trebuie să fii ultimul supraviețuitor rămas în rândul a 100 de alți jucători.

3. Far Cry 5

Ubisoft a împachetat jocul cu multe misiuni, locații și, bineînțeles, suficiente arme pentru a te face unul dintre cei mai entuziaști gameri. Includerea unui mod arcade a contribuit, de asemenea, la popularitatea lui Far Cry 5. Jucătorii curajoși au recreat faimoasele locații Call of Duty, împreună cu cele emulate de la Resident Evil și, pur și simplu, au făcut niște hărți foarte potrivite pentru multiplayer. Poți fie să te aventurezi în povestea jocului, fie să te ditrezi datorită acțiunii. Totul depinde de tine.

4. Final Fantasy XV Windows Edition

Final Fantasy XV a ajuns în sfârșit pe PC, la începutul acestui an. Jocul este cel mai bine cunoscut pentru evoluția sa, care a luat-o de la Final Fantasy versus XIII în 2006 până la Final Fantasy XV în 2016, dar produsul final nu a suferit efecte secundare pentru această călătorie extinsă. Final Fantasy XV Windows Edition are, de asemenea, avantajul unei grafici îmbunătățite față de celelalte platforme pe care este dezvoltat, precum si includerea a întregului conținut care a fost adaugat în Final Fantasy XV de la lansarea sa. Nu există un loc mai bun pentru a experimenta acest RPG de acțiune decât pe PC.

5. The Crew 2

Jocurile de curse îi îndeamnă pe marii candidați să ofere gamerilor ce-i mai bun. De la orașe mirobolante până la regiuni diferite cu piste de curse ce pot fi localizate oriunde; autoturismele înșiși pot străluci, reflecta și prăbuși în moduri care arată cu ușurință cât de bună este grafica. The Crew 2 nu numai că vă permite să conduceți mașini, ci și bărci și avioane.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close