Timp liberTop

Top 5: Cele mai bune hosturi web din Romania

In momentul ca incare iti deschizi un web site, te intrebi care sunt Cele mai bune hosturi web, in cazul de fata vorbim despre hosturi bune din Romania.

Eu am analizat piata destul de mult, am fost gazduit de mai toate firmele de hosting web din Romania, iar mai jos am sa va prezint concluzia mea printr-un top al celorm ai bune servicii de gazduire web din tara noastra.

Serviciile prezentate de mine mai jos sunt ideale pentru, site-uri de prezentare, magazine online, bloguri personale, forumuri, si de asemenea pentru a achizitiona un VPS pentru a face diferite teste pe el.

Eu sunt gazduit de mxhost, asa ca daca va place cum se misca acest site si doriti si dumneavoastra un serviciu stabil, rapid si fara probleme, aceasta este recomandarea mea pentru voi, acum sa incepem topul celor mai bune hosturi web din Romania.

Hosturi bune 2018 – Gazduire web de calitate – Cel mai bun hosting

  1. Mxhost – Din punctul meu de vedere, cel mai bun web hosting din Romania, in momentul de fata sunt gazduit la ei, cred ca si voua va va face placere sa fiti gazduiti de acestia deoarece ofera cele mai bune servicii. Hosturi bune, rapid, performant, ofera tot ce ai nevoie pentru a lansa un site online, fie ca este magazin, ori pagina de prezentare, in cele mai bune conditii.
  2. NameBox – Respect foarte mult aceasta firma, inca mai am site-uri gazduite de catre acestia, din punctul meu de vedere isi merita pe deplin locul 2 si oricund veti putea avea si la acestia site-uri gazduite in conditii ideale.
  3. Hostx – O firma ce se respecta si ofera servicii de inalta calitate in Romania este HostX, acestia ofera hosturi bune, la o calitate inalta, raportul dintre pret si calitate fiind mereu in avantajul clientului. Site-uri nu cad iar viteza de incarcare a site-ului este mare datorita faptului ca aceasta companie foloseste mereu cele mai bune tehnologii.
  4. Hostico – Fiind pe locul 4 in topul meu al celor mai bune hosturi web din Romania, cei de la Hostico isi respecta anii investiti in aceasta afacere si ofera clientilor pachete ieftine si pachete scumpe. Pachetele ieftine de la Hostico sunt la o calitate mai proasta, din punctul meu de vedere nu trebuie luate in calcul. Totusi daca optati pe hosting de calitate si alegeti pachete mai scumpe, atunci veti avea parte si de hosturi bune.
  5. Easyhost – Fiind folositi si de catre eMAG in trecut iar acum de site-uri foarte populare si de calitate, Easyhost prezinta o optiune ideala pentru un hosting de calitate in Romania. Recomand firma aceasta in special pentru magazine online.

Acestea fiind spuse, sper sa gasiti acest top ca fiind unul folositor iar pe viitor sa il folositi in a alege solutia ideala de hosting pentru site-urile voastre.

Asteptam la rubrica de comentarii, pareri despre hosturi web.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close