Timp liber

RuneScape Mobile pentru iPhone si Android: Data lansarii

Se pare că unul dintre cele mai vechi jocuri MMORPG va fi adus pe platformele mobile din prezent cât mai curând posibil sub denumirea de „Old School RunScape Mobile”. Aceasta este cea mai nouă versiune a jocului RuneScape, dar este și cea mai veche. Deoarece acest joc a fost făcut cu mult timp în urmă, cerințele pentru funcționarea sa au fost cu mult inferioare celor pe care noi, astăzi, le avem pe smartphone-urile noastre obișnuite și/sau tablete.

Jocul a fost lansat inițial în anul 2001 și este încă jucat – în forma sa din 2007 – astăzi. Jocul a evoluat doar un pic din 2001 până în 2007, apoi a fost făcut în ceea ce unii jucători originali hardcore consideră a fi ideal. Înainte de 2013 „Old School RuneScape” a fost lansat online, în noua sa formă veche, pentru PC-uri. Conform statisticilor păstrate de cei care fac acest joc, a fost utilizat de „peste 260 de milioane de jucători de la lansarea lui RuneScape din 2001”.

Acesta poate fi rulat gratuit, sau te poți abona pentru a plăti o taxă lunară. Prin intermediul acesteia, primești următoarele lucruri în plus:

• O hartă a lumii care este de 3 ori mai mare
• 8 abilități suplimentare
• Mai multe quest-uri
• 400 de sloturi suplimentare pentru depozitarea banilor
• Alte lucruri

Cu alte cuvinte, dacă nu plătești taxa, primești 1/3 din spațiul potențial în care poți juca jocul. În orice caz, ai parte de același joc, indiferent dacă te afli pe desktop sau pe dispozitivul mobil – în plus, te poți loga cu același cont!

„Old School RuneScape Mobile” este disponibil pentru iOS 10 dar și pentru Android de la versiunea 5.0 în sus. Dacă ai un smartphone sau o tabletă echipat cu o tehnologie din ultimii 2 sau 3 ani, poți rula fără probleme acest joc. Dacă vrei să-l descarci, îl găsești atât pe Apple App Store pentru dispozitivele iOS dar și pe Google Play pentru dispozitivele Android.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close