ConsolePS4Xbox One

Red Dead Redemption 2 data de lansare, noutati, pret si alte informatii

Red Dead Redemption 2 este un joc foarte asteptat de catre posesorii de console PS4 si Xbox One, din nefericire pentru cei ce detin un PC, Red Dead Redemption 2 nu ne va onora cu prezenta, sper totusi la o portare, dar acest lucru este foarte putin probabil. Dupa cum stim de la prima versiune de Red Dead Redemption, Rockstar a tinut acest joc doar pentru console deci exista sanse foarte mici sa il vedem pe PC, chiar daca ne dorim foarte mult acest lucru.

Data de lansare Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 se va lansa pe 26 ocombrie si dupa cum am spus mai sus, il vom vedea pe consolele Xbox One si PlayStation 4, pretul de pornire va fi de 260 de lei, la inceput si cu siguranta va fi un joc ce va dobar multe recorduri.

Pret Red Dead Redemption 2 – De unde il veti putea achizitiona cel mai ieftin.

Jocul poate fi achizitionat atat online cat si offline din Romania. Cumpara Red Dead Redemption 2. G2A – Jocul se afla la precomanda pe G2A si poate fi achizitionat la un pret foarte bun. Afla mai multe informatii! Kinguin – Deocamdata nu este disponibil la precomanda pe Kinguin in nici o varianta, dar cand va aparea, acest site este sigur 100%. Afla mai multe informatii! eMAG – Pe eMAG a aparut deja in mai multe variante si consider ca de aici este cel mai usor de achizitionat acest joc. Afla mai multe informatii!

UPDATE-uri

UPDATE 27/09/2018: RDR2 Iti va ocupa 105 spatiu de stocare pe PS4 Red Dead Redemption 2 se lanseaza pe 28 octombrie si deja apar tot mai multe zvonuri si confirmari despre acest joc. In cazul in care doresti achizitionarea acestui joc este bine de stiut ca vei avea nevoie de 105 GB spatiu pe consola PlayStation 4. Aceasta informatie a fost confirmata pe cutia pachetului cu PlayStation 4 Pro și Red Dead Redemption2, cei ce vor opta pentru versiunea de Xbox One posibil ca va trebui sa se astepte la acelasi lucru.

Ce este Red Dead Redemption 2

Acesta este un follow-up al anului 2010, Red Dead Redemption, pentru PlayStation 3 și Xbox 360, care a fost apreciat pe scară largă și a fost alegerea multora pentru jocul anului. În primul joc, protagonistul John Marston a fost forțat de autoritățile federale să captureze sau să omoare membri ai vechiului său echipaj, Gangul olandez. Povestea sa a început în 1911; Red Dead Redemption 2 este setat începând din 1899, ceea ce face ca acest lucru să fie un prequel.
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Poveste Red Dead Redemption 2

Poveste oficiala America, 1899. Sfarsitul erei vestului salbatic a inceput, iar mana dreapta a legii vaneaza fara incetare ultimele bande de nelegiuiti. Dupa ce un jaf ia o turnura nefericita in oraselul vestic Blackwater, Arthur Morgan si banda Van der Linde sunt nevoiti sa fuga de la locul faptei. Cu agenti federali si cei mai buni vanatori de recompense pe urmele lor, banda va trebui jefuiasca, fure si sa omoare pentru a-si croi drum prin inima taramului american al fagaduintei pentru a supravietui. Pe masura ce un conflict intern macina integritatea bandei, Arthur va trebui sa faca o alegere intre idealurile sale si loialitatea fata de cei care l-au crescut.De la creatorii Grand Theft Auto V și Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 reprezintă o poveste de viață de proportii epice din inima Americii. Lumea vastă și plină de atmosferă a jocului va pune bazele unei noi experiențe online multiplayer. Red Dead Redemption 2 se va lansa pe data de 26 octombrie 2018 pe PlayStation 4 si Xbox One.
Inca de la primele jocuri Red Dead, Rockstar a incercat sa creeze o atmosfera din vestul salbatic al Americii. In Red Dead Redemption 2 vom avea acelasi lucru, un western plin de aventuri si clisee. Actiunea este plasata la sfarsitul secolului, atunci cand postolarii deja incepeau sa aiba dificultati in a face legea in orase doar cu postoale. Cei ce trebuie sa pastreze ordinea in orase fac eforturi uriase de a prinde raufacatorii iar cei ce nu se predau sunt ucisi. Exact la seria GTA, Red Dead Redemption 2 se arata un open-world, un joc de aventura ce te va tine multe ore in fata monitorului/televizorului.
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Lumea deschisa a jocului propune gamerului o lume nou, deschisa pentru a putea fi explorata in nenumarate feluri. Acest lucru iti ofera posibilitatea de a mai pierde alte zeci si sute de ore in gameplay, chiar daca ai terminat toate misiunile. În privința cronologiei, iminentul titlu este înfățișat ca un prequel pentru jocul original Red Dead.

Red Dead Redemption 2 Online

Pentru ca GTA V, varianta Online a generat foarte multe venituri prin noi pack-uri si moduri, cei de la Rockstar s-au gandit sa adauge si in Red Dead Redemption 2 o versiune online pentru a satisface si mai tare jucatorii, deci vom avea un multiplayer elaborat cu moduri si pack-uri ce va atrage jucatorii din ce in ce mai mult. Acest articol va fi actualizat mereu cu noi informatii, deci in cazul in care doresti sa afli ocazional informatii despre acest joc te asteptam. De asemenea rubrica de comentarii este destinata cititorilor pentru a-si exprima optinia. Tu ce parere ai despre acest joc?
Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close