News

Pokemon Go: Provocări globale în perioada verii

Turul de vară Pokemon Go’s 2018 începe în acest weekend cu evenimentul live din zone de Safari din Dortmund, Germania, dar chiar dacă nu puteți participa personal, veți avea totuși șansa de a participa. Compania Pokemon a anunțat că vor fi lansate evenimente speciale globale în timpul fiecărui eveniment live din această vară, jucători din întreaga lume contribuind la succesul lor.

Jucătorii vor fi împărțiți în regiuni pe glob

În fiecare weekend un eveniment are loc, jucătorii vor fi împărțiți în patru regiuni: America; Europa, Orientul Mijlociu și Africa; Asia Pacific; și „site-ul principal de cercetare”, care este locația evenimentului live. Fiecare regiune va depune eforturi pentru a-și îndeplini propriile provocări, ceea ce va contribui la progresul global și va debloca recompense bonus în joc. Dacă jucătorii reușesc să câștige recompense bonus în timpul celor trei evenimente, atunci Niantic teases un Ultra Bonus va fi deblocat – deși ceea ce va rămâne rămâne un mister.

No Caption Provided

Primul eveniment live din turneul de vară 2018 este Zona Safari din Dortmund, menționată mai sus, care are loc pe 30 iunie și pe 1 iulie. În timpul evenimentului, Pokemon Roselia de tip Grass-and Poison se va dezvolta mult mai frecvent pe tot globul. Jucătorii vor avea, de asemenea, șansa să găsească o sălbătică Roselia în sălbăticie.

Urmând Zona Safari Dortmund, Niantic va găzdui cel de-al doilea eveniment anual Pokemon Go Fest la Chicago, în zilele de 14 și 15 iulie. În timpul weekend-ului, jucătorii din întreaga lume vor găsi sporii crescuți de Trapinch, Feebas și alte Pokemon. Formele Alolan de Geodude și Diglett vor începe, de asemenea, să apară pentru prima dată în Pokemon Go.

Oprirea finală în Turul Pokemon Go Summer 2018 este o zonă specială Safari din Yokosuka, Japonia. Detaliile specifice despre acest eveniment vor fi anunțate la o dată ulterioară, dar vor avea loc în această vară. Puteți citi mai multe despre turneul de vară 2018 pe site-ul oficial Pokemon.

În plus față de evenimentele menționate mai sus, Niantic va găzdui și următoarea Zi a Comunității Pokemon Go, pe 8 iulie. În acest eveniment, Pokemon Squirtle, roșu și albastru, vor apărea mult mai frecvent în sălbăticie și, jucătorii vor avea șansa să găsească și varianta Shiny. Participanții vor marca și ouă la un sfert din distanța pe care o necesită în mod obișnuit.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close