NewsPC

Panorama UI a fost lansat oficial in CS:GO intr-o versiune beta

Dupa lungi asteptari a fost lansata versiunea beta pentru Panoramic View in CS:GO

In sfarsit, Panoramic View este disponibil pe CS:GO, acesta fiind deocamdata in versiune beta si il poti testa chiar si tu.

„Astăzi lansăm o previzualizare a interfatei „Panorama” pentru CS:GO. Această revizuire vizuală este cea mai substanțială schimbare a aspectului CS:GO de când jocul a fost lansat în 2012. Din meniul principal până la tabloul de bord, întreaga experiență de interacțiune cu jocul a fost actualizată.” – scrie pe blogul oficial CS:GO.

Mai jos veti gasi si cateva imagini cu noua interfata.

„Încă lucrăm la Panorama, dar cele mai mari bucăți sunt pregătite, deci este timpul ca comunitatea CS: GO să încerce!

„Panorama UI este disponibil în prezent ca o versiune beta. Rețineți că această versiune a Panoramului UI acceptă doar „Practică cu Bots”. Puteți, de asemenea, să vă jucați cu un prieten, aderând la un party și începând o sesiune de practică.” – completeaza Valve.

Panorama UI
Panorama UI

Update-ul este unul micut, are doar 400 de MB si se poate descarca daca dati click dreapta pe CS:GO, apoi va duceti pe propietati si ce mai ramane de facut este sa accesati tabul „Betas” si apoi selectati „panorama….” exact ca in imaginea de mai sus.

Parerea mea este una buna despre update, totusi speram ca varianta finala sa aduca mai multe imbunatatiri, precum un sistem VAC mai bun.

Tu ce parere ai despre Panorama UI?

Etichete

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close