Console

Nintendo Switch va avea mai multe jocuri tip Monster Hunter

Monster Hunter Generations Ultimate va apărea pe Nintendo switch pe 28 august

Monster Hunter Generations Ultimate este programat să vină la Nintendo Switch pe 28 august, dar toată lumea dorește să știe dacă Monster Hunter World, apreciată de critici în anul 2018, ar putea avea și un viitor pe consolă. Potrivit lui Siliconera, Capcom a răspuns întrebării într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată după cea de-a 39-a întâlnire a acționarilor companiei.

Se pare că răspunsul este un răsunător „nu”. Deși dezamăgitor, Capcom își are motivele. Monster Hunter World este literalmente un joc prea mare pentru comutatorul Nintendo. Capcom a urmărit anunțul potrivit căruia comutatorul ar putea vedea un alt joc Monster Hunter, altceva decât Generations Ultimate, adăugat la biblioteca sa.

Monster Hunter Generations Ultimate este versiunea extinsă a Monster Hunter Generations din 2015 pentru 3DS. Într-un review al Monster Hunter Generations, Justin Haywald a spus: „După zeci de ore mă simt ca și cum am abătut puțin suprafața acestei aventuri – există și alte arme și combinații de artă Hunter pe care vreau să le încerc și, desigur, există mai mulți monștri care pot fi vânați. Cu Monster Hunter ieșiți din joc și Monster Hunter Generations este un joc care mă obligă să-mi ocup mai mult timp „.

Monster Hunter World va avea actualizări și pe Xbox One și PS4

Chiar dacă nu vine la Switch, Monster Hunter World primește o actualizare pe Xbox One și PS4. Pe 13 iulie, evenimentul de vară al jocului, intitulat Summer Twilight Fest, aduce noi căutări, reduceri de timp limitate și schimbări estetice ale RPG-ului de acțiune. Monster Hunter World vine pe PC în această toamnă.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close