News

Minotaur – un joc de aventură pe telefonul tău Android

Inspirat de cei de la Danganronpa, Minotaur este un joc neobișnuit de aventură în stil de roman, stabilit într-o lume magică a sci-fi, în care vrăjitorii robotului își freacă umerii cu pinguinii cyborg. Nouă personaje, inclusiv roboții magicieni menționați anterior și pinguinul augmentat, se găsesc prinși în casele lor, însărcinați cu dezvăluirea identității producătorului de capcane și a motivelor acestora. Se datorează accesului timpuriu în acest an, dar există deja un demo în care vă puteți scufunda.

Dintre cele nouă personaje capturate, cinci dintre ele vor fi redate, dezvăluind misterul punct-și-clic din diferite perspective. Dezvoltatorul Comitetului U7 susține că acțiunile și alegerile făcute pentru fiecare personaj vor avea un impact asupra întregului, conducând în același timp la una din cele patru terminații diferite.

Acum puteți să jucați întregul joc ca un personaj, Nod, complet cu finaluri, cinematică, acțiune vocală și colecții. Dezvoltatorul estimează că va dura 3-4 ore pentru a-ți face drum prin povestea lui Nod, care va fi și cea mai lungă. Arcul lui Nod deblochează și celelalte personaje, deși „traseele” lor prin capcană nu au fost încă terminate.

În timpul accesului timpuriu, Minotaur va primi secvențe temporizate, lupte cu bossi, multiple alegeri și îmbunătățiri ale UI, împreună cu restul caracterelor prinse.

Minotaur este doar o parte a universului planificat al Comitetului U7, care va fi extins ca un roman, Red Crown, un prequel și un joc de bord. Sună ambițios. Poate că este cam prea ambițios, mai ales când toată franciza este tentată înainte ca jocul să se termine.

Minotaur va fi disponibil în curând în timp ce demo-ul este disponibil acum.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close