PC

Mavericks: Proving Grounds cu Early Acces în iarnă

Mavericks: Proving Grounds va putea fi disponibil în Early Acces în iarna acestui an

Dacă ați așteptat cu nerăbdare o privire la Mavericks: Proving Grounds, următorul joc battle royale de 400 de jucători, primul său trailer a fost prezentat exclusiv la Gaming Show 2018 PC. Video la sfârșitul paginii. Chiar și mai bine, sponsorul PC Gaming Show Automaton Games a anunțat că o versiune beta închisă gratuită pentru Mavericks va sosi în luna august a acestui an și vă puteți înscrie chiar acum pentru o șansă de a juca Mavericks înainte de a fi lansat în Early Access în decursul acestui an. Din păcate însă, înscrierile s-au terminat pe data de 17 iunie.

Va fi disponibil și modul de luptă pentru 1000 de jucători

Asta nu a fost tot ce a spus Automation în spectacol. După lansarea Access Early în cursul acestui an, Mavericks „planifică un modul de luptă pentru 1000 de jucători, setat pe o hartă de 16x16km. Acest mod va cuprinde echipe de cinci jucători, în timp ce modul de 400 de jucători va sprijini atât jucătorii solo, cât și echipele.

Noul joc va oferi și abilitatea de a urmări alți jucători prin amprentele murdare pe care le-au lăsat pământ. Mavericks va avea, de asemenea, medii distrugătoare și faune sălbatice, iar un mod de supraviețuire persistentă în lumea deschisă este planificat pentru Mavericks în 2019.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close