Timp liber

Iron Fist a fost anulat de catre Marvel si Netflix

Se pare ca desi nu are o nota foarte mare pe IMDB, acest serial a fost pe placul audientei si au fost 2 sezoane foarte populare din acest serial. Totusi chiar daca este un serial popular, si a avut 2 sezoane interesante, aceste 2 sezoane vor fi ultimele si nu vom mai vedea si altele.

Netflix isi anunta fanii seriei ca le multumeste pentru suportul acordat, de asemenea le multumeste si actorilor si echipei staff pentru munca depusa.

„Marvel’s Iron Fist nu va mai primi un al treilea sezon la Netflix. Toată lumea de la Marvel Television și Netflix este mândră de serial și recunoscătoare pentru munca depusă de actori și a celor implicați în serial. Le mulțumim fanilor care au urmărit aceste două sezoane și pentru dedicarea de care au dat dovadă pentru acest serial. Chiar dacă serialul s-a încheiat la Netflix, Immortal Iron Fist va trăit mai departe,” au declarat purtătorii de cuvânt Netflix și Marvel.

Aceasta este o a doua productie in colaborare cu Marvel ce a fost anulat de catre Netflix, insa mai avem productii interesante si acestea sunt: Punisher, Daredevil, Jessica Jones și Luke Cage. – aceste productii vor continua.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close