News

Honor Play doreste sa fie un smartphone de gaming ieftin

Smartphone-urile de gaming devin foarte rapid un trend în zilele noastre, telefonul Razer și Black Shark de la Xiaomi fiind unele dintre cele mai cunoscute branduri. Acum, Honor se asigură că nu va rămâne în urmă, dezvăluind noul Honor Play cu specificații care sunt optimizate pentru cele mai recente jocuri mobile.

Honor Play dispune de un afișaj de 6,3 inch, cu un raport de 19,5: 9, de stocare de 64 GB și un cip Kirin 970 asociat cu 4 GB de memorie RAM. Aceste specificații se înclină puțin mai aproape de clasa mijlocie decât de top, în timp ce cipul Kirin 970 este încă considerat ca fiind de vârf, deși are aproape un an. Dacă specificațiile de la Honor Play sună familiare, este vorba de faptul că are multe în comun cu Honor View 10.

Dar acolo unde Honor Play își propune să iasă în evidență este caracteristica grafică GPU Turbo a Huawei, care promite să crească performanța GPU cu 60%, consumând în același timp cu 30% mai puțină energie. Caracteristicile inteligenței artificiale ale procesorului sunt folosite și pentru feedback-ul vibrațiilor bazate pe imaginile și audio-ul jocului în timp real, precum și pe simularea sunetului surround 3D. Acest lucru este spus că lucreaza la cele mai recente, cele mai mari populare jocuri mobile, inclusiv PUBG.

Pe partea de design, Honor Play ignoră orice element tactic, care se ocupă de jocuri și își păstrează unibody-ul metalic simplu și curat. Culorile disponibile sunt: ultra violet, midnight black, navy blue, player edition red, și player edition black.

De asemenea, atragerea jucătorilor va fi asigurată de faptul că se păstrează mufa pentru căști de 3,5 mm și pentru că senzorul de amprentă este poziționat pe spate, permițând părții frontale să fie dedicată afișajului. Vorbind de afișaj, acesta are o notch, însă poate fi ascuns din setări dacă nu-ți place. Camera din spate are 16 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli, în timp ce camera frontală are 16 megapixeli. Există suport pentru card microSD de până la 256 GB și un acumulator de 3.750 mAh cu încărcare prin USB-C.

Detaliile exacte despre data de lansării și prețul nu au fost dezvăluite încă, dar ne așteptăm să auzim mai multe la IFA 2018 săptămâna viitoare.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close