News

Google inchide YouTube Gaming

Cu câțiva ani în urmă, Google a lansat YouTube Gaming, o aplicație dedicată streamerilor ce permite utlizatorilor să găsească conținut destinat jocurilor. Gaming-ul a făcut întotdeauna parte din YouTube, dar YouTube Gaming a fost încercarea Google de a fura o parte din audiența masivă a lui Twitch. Astăzi, Google a anunțat că va închide YouTube Gaming.

După cum se dovedește, caracteristicile care au fost dezvoltate ca parte a serviciului YouTube Gaming nu vor dispărea. În schimb, ele vor fi integrate în YouTube propriu-zis, astfel încât toate caracteristicile cum ar fi pagini de gaming, super-chat șihannel memberships vor fi prezente.

Google a mai explicat pe blogul YouTube, astăzi, că lansează, de asemenea, o nouă „destinație de jocuri” pe site-ul principal la youtube.com/gaming. Pe această pagină, veți găsi o listă a top live-urilor (cre mult mai sigur va fi dominată de Fortnite), împreună cu videoclipurile recente și live stream-urile abonamentelor tale. YouTube va folosi, de asemenea, această pagină pentru a evidenția creatorii de conținut care sunt în plină ascensiune, la fel ca Twitch dedicând timp de prima pagină unui număr de streameri în fiecare săptămână.

Deci, dacă ești în căutarea unui conținut legat de jocuri pe YouTube, acesta este locul potrivit. Google afirmă că va continua să susțină aplicația YouTube Gaming până în martie 2019. Odată ce se închide pentru totdeauna, va trebui să vă îndreptați către acest nou portal de jocuri pe site-ul principal YouTube pentru a evita pierderea muncii tale.

Vom vedea dacă Google poate să-și păstreze cuvântul prin eliminarea acelei aplicații și prin trimiterea tuturor utilizatorilor ei pe YouTube.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close