Timp liber

Galaxy Note 9 îți oferă 5 ore de joc continuu pe Fortnite

Samsung Galaxy Nota 9 a fost lansat odată cu debutul jocului Fortnite pe Android. Dat fiind faptul că acest smartphone a fost în mod substanțial prezentat ca fiind dispozitivul mobil pe care se poate juca Fortnite, am decis să facem un test. La 9 dimineața, în ziua testului, am început să joc Fortnite continuu fără să mă opresc, până când bateria telefonului a murit.

Dispozitivul a avut o baterie de 100% încărcată complet peste noapte. La aproximativ 9:10, am deschis Fortnite și am început testul nostru.

Acest test a fost efectuat pe Wi-Fi – iar dacă nu știai, conectivitatea cu care lucrăm fiecare dintre noi, zi de zi, poate avea un impact asupra duratei totale de viață a bateriei. Astfel nu am folosit deloc datele mobile.

Nu a fost prima dată când am deschis Fortnite pe aceast dispozitiv, dar de dragul testului am început cu un caracter de baza, de nivel 0 si in cele din urmă am avansat ca și cum aș fi jucat pe primul meu cont.

Ora / Nivel baterie

• 9:10 – 100%
• 10:10 – 70%
• 11:10 – 63%
• 12:10 – 42%
• 13:10 – 20%
• 14:39 – 0%

În prima oră, am consumatt 30% din bateria telefonului. După aceea, 7% din baterie, apoi 20%, 22%, apoi a durat doar puțin peste o oră pentru a ajunge până la zero. Dacă aș fi vrut să consum bateria mai repede, sunt sigur că aș fi putut face asta. Folosirea datelor mobile în loc de wi-fi ar fi făcut ceva mai multe pagube, iar utilizarea luminozității la maxim ar fi fost devastatoare.

Este Note 9 cel mai bun dispozitiv pe care să joci Fortnite? Da. Cel puțin, până când apar alte smartphone-uri mai bune.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close