News

Fortnite Season 7 ar putea aduce o harta noua cu zapada

Data de lansare a sezonului Fortnite 7 este data de 7 decembrie. In primul rând, se pare că noul sezon al Fortnite poate avea o hartă cu zăpadă. Are sens atunci când considerați că începe în decembrie, care de obicei este o perioadă de vreme rece în emisfera nordică.

Există câteva indicii care indică și acest lucru. Pentru unul, o furtună de zăpadă a fost văzută in orizontul de la sud de harta Fortnite și a crescut considerabil în timp și o temă înzăpezită a fost chiar sugerată când a fost introdusă pielea de vânătoare.

În plus, activele privind zgomotele diferite în timp ce se deplasează, cum ar fi zgomotul de zăpadă, s-au scurs și pe Reddit. Contul FNBRLeaks de pe Twitter are capturi de ecran ale fișierelor de sunet pentru pași de zăpadă (via VG247), ceea ce confirmă același lucru și cu un al doilea tweet cu fișierele Fortnite exportate care nu sunt exact aceleași cu sunetul zăpezii din Viking Village. Toate acestea indică posibilitatea apariției zăpezii pe harta Fortnite foarte curând.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close