Review

FIFA 18 Review

Cel mai bun simulator de fotbal

FIFA 18 Review

Grafica - 9.5
Gameplay - 9.5
Ultimate Team - 9.5
Modul Cariera - 9.5
Imbunatatiri fata de ultimul joc din serie - 8

9.2

FIFA 18 este un joc bun, vine cu imbunatatiri putine dar eficiente, de o importanta foarte mare.

User Rating: 4.73 ( 2 votes)

Înainte de a începe acest articol ţin să le mulţumesc celor de la Kinguin pentru că au făcut posibilă testarea jocului FIFA 18.

În articolul acesta, FIFA 18 Review vom vorbi despre cel mai cunoscut şi numit cel mai bun simulator de fotbal din lume. Chiar dacă nu vă place fotbalul cu siguranţă aţi auzit de acest joc iar dacă vrei să auzi o părere despre acest joc, în caz de vrei să îl achiziţionezi. Bun venit pe acest articol. Vom vorbi despre grafică, gameplay, sunet şi alte chestii minore ale acestui joc.

Grafică

Grafica jocului este una foarte bună, însă, să nu vă aşteptaţi să fie prea multe diferenţe între 17 şi 18 la grafică, chiar dacă jocul de la EA Sports beneficiază de motorul grafic Frostbite, acesta nu este folosit la adevăratele lui capacităţi. Bine-înţeles este mai greu de făcut playeri după un model din viaţa reală dar totuşi cred că se poate lucra mai mult.

Din punct de vedere al grafici nu prea avem ce vorbi, jocul se mişca bine, dacă PC-ul dumneavoastră respecta cerinţele recomandate veţi avea o experienţă foarte bună în joc şi vă veţi bucura de o privelişte aproape că la TV.

Totuşi în momentul de faţă acest simulator de fotbal oferă cea mai bună imagine, comparând cu PEŞ 18, jocul de la EA SPORTS este superior cu mult când vorbim de grafică, la modul ca FIFA 18 pare mult mai real, chiar dacă se putea mai bine.

GamePlay

FIFA 18 se poate lăuda cu cel mai interesant GamePlay când vine vorba de simulatoare de fotbal, avem parte de posibilităţi foarte multe, la jucătorii mai importanţi dezvoltatorii jocului au fost atenţi să îi facă să se comporte exact ca în viaţa reală, foarte mulţi jucători îţi dau impresia că sunt chiar ei acolo. Asta este un lucru bun, şi cu siguranţă este un salt important de la FIFA 17.

FIFA 18
FIFA 18

CEL MAI BUN PRET PENTRU FIFA 18 CLICK AICI

De asemenea sistemele de driblinguri şi şuturi a fost au fost îmbunătăţite, acestea răspund ceva mai repede dacă luăm ca reper FIFA 17. Este foarte interesant şi faptul că centrările acum sunt mult mai periculoase din ele se pot înscrie goluri mult mai repede decât în FIFA 17.

În cazul în care aţi jucat şi DEMO cu siguranţă aţi văzut că în timpul jocului veţi putea face schimbări fără să mai puneţi pauză, jocul vă va oferi o sugestia iar voi veţi putea decide dacă este potrivită sau nu, astfel veţi putea face schimbarea fără să mai intraţi în meniu.

Loviturile de la 11 metri sunt şi ele îmbunătăţite uşor, eu personal nu am văzut o diferenţă prea mare, însă se tot vorbeşte despre o schimbare în bine. Din punctul meu de vedere este o schimbare, însă normală.

The Journey

Pentru cei ce joacă acest mot este bine de ştiut că în FIFA 18 Alex Hunter îşi continuă aventură.

Nu am să stric povestea cu informaţii inutile însă acest mod merită încercat, mai ales că veţi avea parte de acest jucător şi în Ultimate Team, dacă terminaţi povestea jocului.

FIFA 18
FIFA 18

Concluzia – FIFA 18 Review

Dacă merită sau nu cumpărat jocul? Ei bine da, acest joc aduce plusuri multe, update-uri la zi atunci când este nevoie, toate transferurile făcute, modurile de joc uşor optimizate, nu mult însă se vede diferenţa.

Jocul poate fi achiziţionat cel mai ieftin de pe Kinguin, iar dacă folosiţi codul „betit” veţi avea o mică reducere.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close