NewsPC

Fallout 76 are posibilitatea unei călătorii rapide

Apar noi informații despre viitorul Fallout 76 al Bethesda online și într-un interviu recent cu multiplayer.it, Todd Howard a declarat că jocul va include călătorii rapide și că jucătorii de la nivelul 5 nu pot fi uciși în PvP .

Când este întrebat de intervievator dacă se va efectua o călătorie rapidă în Fallout 76, Howard răspunde cu un simplu „Da”. Nu există întrebări sau elaborări ulterioare, astfel încât nu este clar modul în care vor funcționa călătoriile rapide, numărul de zone în care vor fi disponibile sau dacă vor exista restricții, cum ar fi necesitatea vizitei sau a clarificării unei locații de dușmani pentru a deschide ca punct de călătorie rapidă.

Fallout 76 nu are nici un suport sau un vehicul și o lume de patru ori mai mare decât cea a lui Fallout 4, această veste va fi o ușurare pentru unii jucători, mai ales dacă vă încărcați cu pradă departe de baza dvs. Ca o caracteristică, totuși, se simte un pic ciudat pentru ca un joc din lumea comună să aibă jucători care nu mai văd și care apar în altă parte. Călătoriile rapide ar putea fi, de asemenea, probabil folosite de către jucătorii inamici pentru a călători rapid mai aproape de dvs. – ceea ce ar putea fi un deranj pentru cei care doresc să experimenteze jocul solo și pentru a evita interacțiunile cu ceilalți.

Tot în interviu, Howard afirmă că jucătorii de la nivelul 5 nu pot fi uciși de alți jucători din PvP. (De asemenea, spune că această caracteristică s-ar putea schimba înainte de a fi lansat Fallout 76). Deși PvP este deja opțional și nu trebuie să lupți cu alți jucători dacă nu vrei, pare că s-ar putea lăsa jucătorii de nivel mic în PvP fără a-și risca viața. Pe de altă parte, ridică întrebări suplimentare: Ce se întâmplă dacă doi jucători de nivel inferior s-au despărțit și nici unul dintre ei nu poate muri?

Fallout 76 urmează să fie lansat pe 14 noiembrie 2018. Va exista o perioadă de beta înainte de aceasta, deși data beta-ului este în prezent necunoscută.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close