NewsPC

Developerii L4D angajează pentru jocul AAA neanunțat

„Turtle Rock Studios”, producătorul Left 4 Dead și Evolve, lucrează la un joc AAA neanunțat într-o „franciză cunoscută la nivel global”, au dezvăluit liste de locuri de muncă de pe site-ul său.

În primul rând, observat de un utilizator ResetEra, o listă de locuri de muncă pentru un designer de nivel înalt conține sugestii că jocul ar putea fi un FPS multiplayer: dezvoltatorul caută candidați care au experiență „care lucrează cu motoare FPS moderne” și „lucrează la FPS competitive”. Oricine îi angajează, va crea „planuri de hartă competitive și echilibrate”.

O altă listă pentru un artist de mediu conține, de asemenea, referiri la FPS-uri și „titluri de acțiune AAA prima persoană”. Având în vedere experiența anterioară a studioului, un shooter cu mai mulți jucători nu ar fi o surpriză.

În 2016, dezvoltatorul a spus că lucrează la un FPS de fantezie întunecată – un „nou set de francize într-un tot nou univers”. Nu a spus prea mult despre acest joc deoarece este greu de spus cum, sau dacă acest nou FPS va fi asociat.

Co-op shooter zombie Left 4 Dead este un joc clasic pentru PC, în timp ce Evolve a fost un shooter distractiv asimetric care niciodată nu a găsit un public, iar editorul 2K Games a tras plugul în multe dintre caracteristicile sale luna trecută.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asemantor

Close
Close
Close