Timp liber

Destinity 2 pentru PC este gratuit timp de o săptămână

Blizzcon a avut loc săptămâna trecută și, surprinzător, cel mai mare accent s-a pus asupra jocului care aduce cei mai mulți bani companiei, Overwatch. De asemenea, s-a adus vorba și despre Diablo, dar varianta pentru mobil care nu a fost întâmpinată prea bine de fani. O știre neașteptată la acest eveniment este faptul că Destinity 2 pentru PC a fost lansat și e absolut gratuit pentru o perioadă scurtă de timp.

Cu ce motiv a fost făcut acest gest? Se pare că, Destinty 2 celebrază o lună de când a fost lansat, cel puțin pe PC (varianta pentru console a apărut mai devreme). Este posibil să te gândești că nu este ceva foarte impresionant, mai ales din partea unui joc precum Destinity 2. Dar prin acest gest, poți profita de o gratuitate prin intermediul căreia poți descărca jocul, fără a scoate vreun ban din portofel.

Presiunea suportată a influențat foarte mult brand-ul să încerce repetarea magiei care a avut loc în primul joc Destiny, astfel au fost realizate câteva greșeli. Una foarte mare este intriga creată în rândul fanilor care puteau avea o influență în legătură cu varianta online a shooter-ului, și anume cea multiplayer. Auzind toate acestea, Bungie și-a reparat greșeala, modificând DLC-urile și oferind un update de succes.

Partea nasoală este că nu primești aceste DLC-uri în versiunea gratuită. Tot de ce ai parte este o variantă de bază, ce conține o parte substanțială a jocului. Un fel de demo care te ajută să-ți faci o idee despre Destinity 2 pentru PC și eventual, să upgradezi.

Dar nu trebuie să te gândești prea mult la detalii, odată ce e gratuit până pe 18 noiembrie. Doar că trebuie să-l descarci prin intermediul site-ului blizzard.com. Una dintre cerințele pe care trebuie să le îndeplinești, este să-ți activezi contul și să-l confirmi prin SMS înainte de a revendica gift-ul.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close