News

Cum alegeți scaunul de gaming

Atunci când alegeți un scaun de gaming trebuie să luați în considerare mai mulți factori care ar trebui să influențeze decizia finală.

Ce înălțime aveți, greutatea, sănătatea spatelui, câte ore veți sta așezați pe un astfel de scaun…

Aceste scaune nu sunt ieftine și, dacă doriți să reziste în timp și vă amortizați investiția, ar trebui să le alegeți cu grijă.  

Odată cu dezvoltarea mediului online și revoluția noilor tehnologii sunt mulți oameni care petrec mult timp în fața computer-ului. Fac asta pentru a îndeplini sarcinile de serviciu, pentru a juca jocuri sau pur și simplu pentru a-și petrece timpul liber vizionând filme sau seriale. Să nu uităm nici de rețelele de socializare.

Programatorii, informaticienii, jucătorii și mulți alți profesioniști depind de orele pe care le petrec stând în fața unui computer (instrumentul lor de lucru). Din acest motiv, nu mai alegem scaunul datorită design-ului său, ci căutăm confort, rezistență și ergonomie când luăm decizia de a schimba scaunul de birou obișnuit cu un scaun de gaming.

Ce este un scaun de gaming

Așa numite scaune de gaming sunt modele avansate ale tipicelor scaune de birou. Există o gamă variată de modele de diferite culori.  

După câțiva ani de studii utilizatorii jocurilor video și alți utilizatori care au petrecut mult timp în fața unui ecran de computer, dar și designerii de mobilier pentru studiu au realizat că pozițiile necorespunzătoare dobândite în urma șederii timp îndelungat pe scaun, au cauzat probleme fizice și anatomice.

Producătorii de scaune de birou au profitat de nebunia jocurilor video pentru a moderniza și oferi scaune din materiale de înaltă calitate și design ergonomic pentru a ușura tensiunea în scaun. Aceștia cu creat cotiere adaptabile și scaune speciale.

Scaunul de gaming

Mulți consumatori cred că scaunele de gaming sunt doar pentru cei pasionați de jocuri, dar acest lucru nu este așa. Ele pot fi folosite de toți cei care petrec multe ore lucrând în fața unui computer. Acestea au capacitatea de a îmbunătăția poziția corpului, de a reduce durerile de spate, de cap etc.

Caracteristici

Ergonomia, cotierele și materialele folosite sunt principalele caracteristici care trebuie evaluate în alegerea scaunului pe care îl veți folosi în următorii ani.

Există puncte cheie de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un scaun de gaming:

– Menținerea poziției corecte a coloanei vertebrale în timpul jocului

– Menținerea umerilor relaxați

–  Posibilitatea de a vă sprijini antebrațele

– Posibilitatea de a vă controla poziția capului

Aceste patru concepte de bază sunt esențiale pentru a putea petrece mai multe ore așezați pe scaun, fără a avea probleme musculare. Prin urmare, trebuie să alegeți un scaun ergonomic cu o bază solidă și stabilă pentru a elimina stresul fizic.

Cu alte cuvinte, ar trebui să alegeți un scaun de gaming care să se potrivească nevoilor voastre în funcție de utilizarea pe care i-o veți oferi.

Modelul ales trebuie să dispună de cotiere, să poate fi mișcat și ajustat pe înălțime, pentru ca brațul să stea drept, formând un unghi de 90 de grade. În acest fel coloana vertebrală se va relaxa, iar musculatura nu se va mai contracta.

Avantaje ale utilizării unui scaun de gaming

Cel mai mare avantaj al utilizării acestui tip de scaune atât în ​​birouri, cât și în dormitor, în afară beneficiilor pentru sănătate, este confortul simțit datorită caracteristicelor acestui tip de scaune.

De ce trebuie să țineți cont

În primul rând de design-ul ergonomic. Scaunul ales trebuie să aibă un astfel de design. De fiecare dată când când stați pe scaun, fie că lucrați, fie că jucați jocuri pe computer, spatele trebuie să fie complet drept.

Dacă îl veți folosi pentru a juca jocuri pe pc, și veți sta mult timp în fața compurter-ului, scaunul trebuie să aibă cotiere și să fie ajustabil.

În mod normal, baza roților acestor scaune este realizată cu materiale antiderapante. Țineți minte.

Roțile trebuie să fie de înaltă rezistență pentru a asigura stabilitatea pe măsură ce jocul se intensifică.

Nu uitați că nu trebuie să cheltuiți o avere pe scaune de gaming. În prezent, aveți posibilitatea să achiziționați scaune de gaming ieftine. O puteți face intrând pe promotii-scaune.ro.

În acest magazin veți găsi oricând scaune de gaming la prețuri accesibile. De Black Friday de veți intra, vei putea achiziționa Scaun Arka Luxury B146B la un preț mai mult decât convenabil.Așadar, nu uitați, promotii-scaune.ro vine cu scaune de gaming ieftine de Black Friday! Intrați, căutați și cumpărați!

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close