News

Crackdown 3 este confirmat oficial de Microsoft

Crackdown 3 primeste in sfarsit o data de lansare. Compania a facut acest anunt la conferinta Microsoft X018. Continuarea open-world-ului va fi lansata pe 15 Februarie 2019 pe PC si Xbox One. Jocul va fi disponibil pentru Xbox Game Pass inca din ziua lansarii.

Wrecking Zone este noul mod multiplayer pentru Crackdown 3 ce a fost prezentat la eveniment.  Modul pune doua echipe de cate cinici jucatori fiecare, sa se lupte intr-o arena destructibila.

Cu toate ca mai sunt cateva luni pana la lansarea acestuia, puteti sa jucati primul joc din serie, gratuit. Microsoft relanseaza jocul original din 2007 si il face disponibil gratuit in store-ul Xbox, incepand cu data de 30 Noiembrie. Jocul va fi disponibil si pe Xbox One cat si pe Xbox 360.

Data initiala de lansare a jocului a fost stabilita pentru anul 2016, fiind dupa anulata, iar data de lansare urmatoare fiind pentru 2017. Din pacate acelasi rezultat. La E3 2018, Microsoft a anuntat din nou o intarziere a jocului, dar iata ca acum avem o data de lansare oficiala. Speram sa fie asa de data aceasta, iar povestea sa nu se mai repete din nou.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close