NewsPC

Counter Strike: Global Offensive are Battle Royale si CS:GO devine gratis.

O surpriza din partea celor de la Valve

In cazul in care credeati ca Valve nu va mai veni cu update-uri interesante pentru CS:GO, acest lucru datorita faptului ca in 2018 nici macar nu am avut o operatiune, ei bine, astazi vreau sa va prezint un nou mod de pe CS:GO ce a fost adus intr-un update acum 3 zile.

Da, acest articol trebuia pus imediat dupa update, insa am asteptat reactia jucatorilor dar si sa imi dau seama daca sa critic sau nu aceasta miscare din studioul Valve.

Modul in sine nu este rau, chiar imi place si pot spune ca este bine optimizat, adica nici macar nu a fost vre-o versiune Beta, sau ceva, CS:GO a primit modul Battle Royale peste noapte intr-un update de 800 si un pic de MB, un lucru ce chiar m-a surprins.

Am jucat cateva meciuri si chiar este interesant, poti cumpara arme iar acestea vin cu drona, etc. Ceea ce este mai interesant la joc este faptul ca acum este gratis.

Da, ati inteles bine, jocul ceea ce inseamna ca de acum vom avea mai multi trisori pe joc, bine-inteles, daca doresti sa ai prime, sa iti cada cutii si alte arme de nici macar 2 lei, da, avem PRIME, cei ce vor sa joace cu PRIME trebuie sa aiba jocul cumparat, ceea ce este relativ ok, adica cei ce nu au cumparat jocul, vor avea la dispozitie o alta clasificare, noi cei ce vom juca CS:GO ii vom spune clasidicare de codati.

Nu ca pana acum nu am vazut codati pe joc, adica stim destul de clar ca este full, dar acum ca jocul a devenit gratis asteptam si o protectie ceva mai buna de la VALVE.

In concluzie Valve a dat si bune dar si rele, intre 7 si 10 decembrie, adica astazi, au fost inregistrate cele mai negative recenzi la acest joc din istoria lui, si asta din cauza ca Valve a decis sa faca acest joc gratis….

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close