NewsPC

Chat nou pentru Steam – acum in beta

Ce parere ai despre noua interfata?

Noua interfață de chat a lui Steam este plină de funcții noi și puteți încerca beta-ul acum.

Valve a adăugat o conversație vocală mai sigură și o modalitate mai bună de a vă organiza lista de prieteni în noul Chat Steam. De acum puteţi grupa prieteni în funcţie de jocuri pe care le aveţi în comun, de asemenea putem organiza apeluri vocale în grupuri, numai bun atunci când doriţi să intraţi într-un meci de CS:GO şi nu aveţi full lobby.

Noul chat vocal va permite utilizatorilor să vadă cine din lista lor de prieteni vorbește și le da permisiunea să se alăture rapid într-un canal vocal criptat.

„Chatul de voce Steam a fost rescris de la început cu un nou backend bazat pe WebRTC,” raportează Valve pe pagina oficială a site-ului Steam Chat. „Prin urmare, conversația vocală utilizează codare Opus de înaltă calitate, traficul vocal este criptat și tot traficul este trimis prin serverele Steam. Aceasta vă păstrează adresa IP privată, care vă maschează locația fizică și previne, de asemenea, atacurile de rețea. ”

Steam
Steam

De asemenea link-urile din mass-media sigură, link-uri de pe twitter sau gif-urile vor apărea direct în conversaţie fără a trebui să accesaţi un link anume.

Funcțiile standard de chat Steam au fost destul de fundamentale și au lăsat mult de dorit, ceea ce a făcut ca unii jucători online să folosească în schimb funcții alte programe pentru voice chat, precum Discord sau Team Speak.

Utilizatorii de Steam pot să încerce noul Chat pot opta imediat la beta din setări.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close