News

Cele mai incredibile PC Build-uri de la ChinaJoy 2018

ChinaJoy 2018 nu este un eveniment despre care să fi auzit multe persoane. Este, totuși, unul dintre cele mai mari evenimente de jocuri din Asia și se desfășoară anual în China. În acest an, în afară de vitrinele masive (și incredibil de interesante) de la Qualcomm, Samsung, HyperX, HP, Asus, Epic Games… pe care le știi tu, un lucru ce mi-a atras atenția este numărul incredibil de PC Build-uri afișate la expoziție pentru gameri. Ești curios? Trage un ochi mai jos:

The “Boat”loader

Îți plac bărcile dar și calculatoarele? Ce ai zice să le combini pe ambele? Oricare ar fi răsunsul tău, acesta a fost primul PC care mi-a atras atenția.

The RGB-Overload

Gamerilor le plac dispozitivele iluminate RGB. Acest setup oferă o experiență unică plină de tot felul de lumini, pe toate culorile, încât noaptea creează o atmosferă uimitoare.

The “Vertigo”

Acest calculator este oferit de către XPG și are ca schemă colorisitcă roșu și negru, lucru ce-mi face cu ochiul.

World of Warcraft PC

Cred că-i unul dintre cele mai mișto PC-uri pe care le-am văzut la acest eveniment. Nici nu pot exprima în cuvinte ceea ce avem de față, doar… privește.

PUBG PC

Da, știu. Acest calculator nu arată așa incredibil ca cel anterior. Dar pentru iubitorii de PUBG este unul minunat.

Fortnite PC

Iubesc la nebunie această construcție la fel ca și jocul. Panoul extern face toată munca și oferă un aspect unicat. Însă și specificațiile se ridică la nivelul așteptărilor.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close