News

Ce ne aduce IFA 2018

IFA 2018 se apropie de sfârșit și, ca de obicei, nu există lipsă de gadgeturi proaspete din care să le alegem din show-ul de la Berlin. Laptop-urile, tehnologia smart home și televizoarele mari – acum cu rezoluții de până la 8K – sunt din plin, dar asta nu e totul. Hai să vedem ce ne-a adus IFA 2018.

Cel mai bun în capitolul entertainment – Samsung 8K QLED TV

Televizoarele sunt o necesitate oricărui iubitor de tehnologie, iar cu cât este mai mare, cu atât e mai bine. Cuvântul de întâmpinare pentru IFA în acest an a fost 8K: de patru ori rezoluția seturilor de 4K, îmbunătățiri în HDR și în  luminozitatea imaginilor. Samsung nu a venit doar cu Samsung 85Q900FN de 85 inch, însă a dezvăluit și tehnologia de upscaling 8K, alimentată cu AI (inteligență artificială).

Cel mai bun laptop – Lenovo Yoga C930

Nu există lipsă de laptop-uri la IFA și este nevoie de ceva special pentru a ieși în evidență. Lenovo Yoga C930 reușește acest lucru datorită atenției sale la detalii. Ecranul poate fi rotit la 360 grade și, în plus, laptopul e chiar surprinzător de subțire, conținând un difuzor Dolby Atmos. La fel de important, Lenovo a pus accentul și pe cele mai ridicate performanțe în materie de conectivitate USB, Thunderbolt 3 cât și asupra procesoarelor de top cu care este echipat.

Cel mai bun în materie de gaming – Acer Predator Thronos Gaming Chair

Scaunul pentru gaming Acer Predator Thronos este un adevărat tron pentru jucătorul înrăit din zilele noastre. Trebuie doar să te așezi pentru a avea parte de un răsfăț pe care nici nu l-ai visat. După cum vezi și în poză beneficiezi de trei monitoare, difuzoare perfect amplasate pentru a-ți oferi o experiență audio incredibilă și un cable management nemaivăzut. Pe langă asta… mai este necesar să menționăm cum e comfortul? Probabil că nu, ți-ai dat seama deja.

BlackBerry KEY2 LE

Se pare că TCL nu dorește ca trendul smartphone-urilor cu tastatură să dispară mai ales când există o mulțime de persoane care se plând de faptul că telefoanele din ziua de azi au ecrane mult prea mari. Astfel, BlackBerry KEY2 LE dorește să îndeplinească această dorință. Cu un preț situat sub 400 $, o greutate și grosime mai mică decât restul seriei KEY, KEY2 LE păstrează ceea ce contează în hardware și software pentru un telefon pe care lumea încă îl îndrăgește.

Unul dintre cele mai bune smartwatch-uri – SKAGEN Falster 2

Dacă vrei un smartwatch, dar gusturile tale sunt mai clasice, SKAGEN Falster 2 este perfect pentru tine, fiind, probabil, cel mai frumos ceas în jurul standardului din zilele noastre și cu toate caracteristicile pe care le-ai aștepta de la un WearOS.

Sony WH-1000XM3

În războiul pentru anulare a zgomotului de fundal, Sony WH-1000XM3 lovește și reușește să spargă gheața. Aceste căști se bazează pe o reducere excelentă a zgomotului de fundal, cu procesare chiar mai capabilă, împreună cu un design mai confortabil, performanță muzicală mai puternică și caracteristici frecvent solicitate precum USB-C.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close