NewsPC

Bani gratis și alte oferte acum pe GTA 5

Dacă jucați Grand Theft Auto V, este posibil să fi auzit despre actualizarea clubului de noapte mare care va fi disponibilă luna viitoare. Dar ceea ce s-ar putea să nu știți este că există o mulțime de oferte bune și freebies de care puteți profita de acum.

Pentru începători, dacă vă conectați la GTA Online până pe 2 iulie, veți fi adăugați la „lista de oaspeți”, care vă oferă acces special la articolele exclusive, tricouri noi, reduceri și bonus săptămânal.

Multe alte oferte în joc se desfășoară acum sau vor fi în viitorul apropiat. Dacă doriți să vă extindeți imperiul imobiliar, puteți obține Biker Clubhouses și Businesses cu o reducere de 50% până pe 2 iulie. Aceasta include hangare, birouri executive, depozite și facilități.

No Caption Provided

De asemenea, până în data de 2 iulie, GTA Online oferă, de asemenea, dublu GTA $ pentru traficul de contrabandiști, Biker Business și Misiuni speciale de vânzare cu cargou. Există, de asemenea, o activitate de 2x Speed ​​Boost pentru Bunker Research în aceeași perioadă de timp.

Joacă Motor Wars până pe 28 iunie și veți obține dublu GTA $ și RP. Apoi, în perioada 29 iunie – 2 iulie, Rockstar va oferi triple plăți GTA $ și RP pentru Motor Wars. De asemenea, toți jucătorii care se înregistrează în acest weekend vor primi un cap gratuit și tricou Hawk & Little.

No Caption Provided

Conectați-vă la GTA Online în perioada 3-9 iulie și veți beneficia gratuit de un portofel exclusiv Orange Wireframe Bodysuit. În plus, jucătorii de pe lista de oaspeți vor primi alte bonusuri săptămânale de conectare mai târziu în luna iulie. Unele dintre bonusurile prezentate de Rockstar pe blogul său includ:

  • Bonus cash în fiecare săptămână, variind între GTA $ 100.000 și GTA 350.000 $
  • Reduceri exclusive pentru vehiculele viitoare cum ar fi puternicul MTL Pounder Custom – un avantaj extrem de personalizabil pentru livrările lucrative de afaceri
  • Aspecte exclusive pe vehicule noi, cum ar fi mașina sport Ocelot Swinger clasică
  • Noile tricouri cu cluburi de noapte tematice

În ceea ce privește actualizarea clubului de noapte, este programată să se lanseze cândva luna viitoare. Rockstar nu a explicat exact cum va funcționa, dar jucătorii vor fi implicați în proiectarea, personalul și promovarea unităților lor. Dezvoltatorul a arătat, de asemenea, că cluburile de noapte vor prezenta muzică nouă de la artiștii electronici Solomun, Tale Of Us, Dixon și The Black Madonna.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close