News

Anunțul despre data lansării GTA 6 este o farsă

Un mesaj în joc în GTA Online a fost o șicanare despre sosirea Grand Theft Auto 6. Mesajul pretinde că vine de la Rockstar și a fost raportat de mai mulți oameni pe diferite platforme, însoțite de capturi de ecran. Este o prostie totală, dar prostii convingătoare.

Mesajul, pur și simplu precizând că GTA 6 va avea apariția anul viitor, a apărut la sfârșitul săptămânii și, deși aproape sigur este complet fals, pare oficial. Nu este, desigur, dar puteți vedea cum ar putea trimite fanii într-o frenezie cu spumă de speculații și speranțe.

Punctele de marketing și anunțurile stealth precum acest lucru nu sunt nemaiauzite, astfel încât Rockstar ar anunța GTA 6 în acest mod neconvențional nu este cu totul de necrezut. Orice altceva este, totuși. Apropierea de lansarea Red Dead Redemption 2, o legătură care nu susține anunțul și lipsa oricăror alte dovezi, toate sugerează prostii.

GamesRadar subliniază, de asemenea, că numai platformele cu modding conțin mesajul și nu apar pentru toată lumea chiar și pe acele platforme. Unii au intrat în joc în ziua de azi și nu au primit mesajul, iar alții au raportat același lucru. Așadar, acest anunț masiv apare doar pentru câteva dintre cele selectate și pentru platformele selectate? Sigur.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close